AK Parti Aydın Teşkilatı 19 Mayıs Etkinliklerinde Gençlerle Buluştu
GÜNCELAK Parti Aydın Teşkilatı 19 Mayıs Etkinliklerinde Gençlerle Buluştu
AK Parti Aydın Teşkilatı 19 Mayıs Etkinliklerinde Gençlerle Buluştu
AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, AK Parti Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Ömür Özipek ve teşkilat üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katıldı.
Etkinlikler kapsamında gençlerle bir araya gelen il ve gençlik kolları yönetimi, bayram coşkusunu gençlerle birlikte yaşadı. AK Parti heyeti, alandaki çeşitli sportif ve kültürel faaliyetlere eşlik ederken, gençlerle sohbet edip onların bayram sevincine ortak oldu.
Etkinliğe dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İl Başkanı Mehmet Erdem, “İl Gençlik Kolları Başkanımız Ömür Özipek ve teşkilatımızla birlikte, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen etkinliklere katıldık. Genç kardeşlerimizle bir araya gelerek keyifli vakit geçirdik” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir