© Aydın Kent Haber

Başkan Çerçioğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik provokasyona tepki

Başkan Çerçioğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik provokasyona tepki

Başkan Çerçioğlu’ndan Nazilli’deki Cumhurbaşkanına Provokasyona Sert Tepki

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli’de dün gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan çirkin provokasyona ilişkin açıklama yaptı.

Başkan Çerçioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik gerçekleştirilen provokasyonu sert sözlerle kınadı.

Toplumun birlik ve beraberliğini hedef alan bu tür eylemlerin kabul edilemez olduğunu belirten Çerçioğlu, söz konusu olayın “kirli bir zihniyetin ürünü” olduğunu ifade etti.

Çerçioğlu açıklamasında, “Nazilli’de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik gerçekleştirilen çirkin provokasyonu şiddetle lanetliyorum. Toplumumuzun birlik ve beraberliğini hedef alan bu menfur eylem, kirli bir zihniyetin ürünüdür” ifadelerine yer verdi.

Türkiye’nin barış, kardeşlik ve huzur hedefinden vazgeçmeyeceğini vurgulayan Çerçioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde güçlü Türkiye vizyonunun kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER