Başkan Zencirci verdiği sözü tuttu
GÜNCELBaşkan Zencirci verdiği sözü tuttu
Mursallı'nın düğün salonu tamamlandı
Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci seçim döneminde verdiği sözlerden birini daha hayata geçirdi. İlçenin en eski mahallelerinden biri olan Mursallı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Düğün Salonu Alanı hizmete hazır hale geldi.
Başkan Zencirci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Mursallı Mahallesi'ne verdikleri düğün salonu sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Mursallı'nın tarihi ve kültürel değerine vurgu yapan Zencirci, mahalleye duydukları saygıyla geleceği birlikte inşa etmeye devam edeceklerini ifade etti.
Yeni tesisin yalnızca Mursallı Mahallesi'ne değil, çevre mahallelere de hizmet vereceğini belirten Zencirci, çok amaçlı düğün salonunun vatandaşların en özel günlerine ev sahipliği yapacağını kaydetti.
Başkan Zencirci paylaşımında, "Geçmişine büyük saygı duyduğumuz, geleceğini birlikte şekillendireceğimize inandığımız mahallemiz Mursallı'ya ve çevre mahallelerimize hayırlı olsun. Nice mutluluklarda kullanılması dileğiyle." ifadelerine yer verdi.
İlginizi Çekebilir