CHP Nazilli'de Bayramlaşma
GÜNCELCHP Nazilli'de Bayramlaşma
CHP Nazilli İlçe Başkanlığı Bayramlaşma Programı Gerçekleşti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü bayramlaşma programı düzenlendi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Hangar Kafe’de saat 14.00’te gerçekleştirildi.
Bayramlaşma programına CHP Nazilli İlçe Başkanı Aslı Ökmen, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz’un yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Etkinlikte birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verilirken, adalet ve hukukun üstünlüğüne olan inanç bir kez daha vurgulandı.
CHP Nazilli İlçe Başkanı Aslı Ökmen yaptığı konuşmada, bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren önemli günler olduğunu belirterek, tüm partililere ve hemşehrilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ise bayramların dayanışma ruhunu güçlendirdiğini ifade ederek, katılımcıların Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz da konuşmalarında, CHP’nin adalet ve hukukun üstünlüğüne olan bağlılığını vurgularken, toplumsal dayanışmanın önemine değindiler.
Bayramlaşma programı, samimi sohbetlerin edildiği ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı bir ortamda gerçekleşti.
Program kapsamında Ekrem İmamoğlu’na özgürlük ve erken seçim talepli bir imza kampanyası başlatıldı
Partililer, kampanyaya yoğun ilgi gösterdi. Program, katılımcıların birbirleriyle bayramlaşmasının ardından sona erdi.
İlginizi Çekebilir