© Aydın Kent Haber 2021

Hasan Ve Müge Bir Ömüre Evet Dedi

Hasan Ve Müge Bir Ömüre Evet Dedi

Nazilli’de gazeteci Hasan Dönmez ile Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli Müge Uludağ, görkemli bir törenle dünya evine girdi 

Ahmet Şensan Düğün Salonunda gerçekleştirilen törene CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP İlçe Başkanı Aslıhan Ökmen, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Nazilli Belediyesi Meclis Başkanvekili Serkan Sevim, CHP’li bazı meclis üyeleri, gazeteciler, çiftin yakınları ve aileleri katıldı.

Nikah merasimiyle başlayan törende genç çift, bir ömür mutluluğa evet dedi. Çiftin mutluluğuna şahitlik eden yakınları, alkışlarla tebrik etti.

Hasan Dönmez’in meslektaşları da düğünde bir araya gelerek çiftin mutluluğunu paylaştı. Nikâhın ardından ilk danslarını alkışlar eşliğinde gerçekleştiren çift, gece boyunca davetlilerle birlikte doyasıya eğlendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER