Nazilli Belediyesi’nden Dallıca’ya yeni yol
GÜNCELNazilli Belediyesi’nden Dallıca’ya yeni yol
Nazilli Belediyesi’nden Dallıca’ya yeni yol
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Dallıca Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile 4602 Sokak arasında kalan alanda yeni yol yapım çalışmalarına başladı.
Yerleşim alanları bulunan ancak yolu olmayan alanın stabilizesi yapılarak parke taşı döşemeye uygun hale getirildi.
Özellikle kış aylarında yoğun yağışlar nedeniyle evlerine girmekte zorlandıklarını dile getiren mahalle sakinleri, yaz ayları öncesi yollarının yapılacak olmasından memnuniyet duyduklarını belirtti.
Nazilli’nin pek çok noktasında eş zamanlı olarak yol çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Sümer ve Dallıca Mahallelerimizde yol yapım faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Bu çalışmaların yanı sıra Yeşil Mahalle, Pınarbaşı, Şirinevler, Çapahasan ve Yıldıztepe Mahallelerimizde yol bakım ve tamiratlarımız devam ediyor. Hem yeni yollarla hem de bakım ve tamiratlarla şehrimizin en büyük sorunlarından biri olan yol problemini en hızlı şekilde çözmeyi planlıyoruz” dedi.
İlginizi Çekebilir