Nazilli’de Silahlı Kavga: Arkadaşını Vurup Kaçan Şüpheli Pencerede Yakalandı
GÜNCELNazilli’de Silahlı Kavga: Arkadaşını Vurup Kaçan Şüpheli Pencerede Yakalandı
Nazilli’de Silahlı Kavga: Arkadaşını Vurup Kaçan Şüpheli Pencerede Yakalandı
Nazilli’ye bağlı Hasköy Mahallesi’nde iki genç arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Arkadaşını bacağından vurarak kayıplara karışan şüpheli, JASAT ve asayiş ekiplerinin nefes kesen operasyonuyla saklandığı bağ evinde yakalandı.
NAZİLLİ – Olay, dün akşam saatlerinde Nazilli’nin Hasköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki O.D.Ç. ile 22 yaşındaki B.E. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Gerginliğin tırmanması üzerine B.E., yanındaki ruhsatsız tabancayla O.D.Ç.’ye ateş açtı.
Yaralı Kendi İmkanlarıyla Hastaneye Gitti
Tabancadan çıkan kurşunun sol bacağına isabet etmesiyle yaralanan O.D.Ç., olay yerindeki ilk şoku atlattıktan sonra kendi imkanlarıyla Nazilli Devlet Hastanesi’ne ulaştı. Burada tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Kaçış Pencerede Son Buldu
Olayın ardından kayıplara karışan zanlıyı yakalamak için Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri ve JASAT geniş çaplı bir çalışma başlattı. Şüphelinin bir bahçe evinde saklandığını tespit eden ekipler, adrese operasyon düzenledi. Jandarma baskını sırasında evin arka penceresinden atlayarak kaçmaya çalışan B.E., kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
Silah Boş Arazide Bulundu
Ekiplerin bölgede yaptığı detaylı arama çalışmaları sonucunda, olayda kullanılan ruhsatsız tabanca da suç mahalline yakın boş bir arazide atılmış halde ele geçirildi.
Adliyeye Sevk Edildi
Gözaltına alınan B.E., jandarmadaki işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla Nazilli Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Ayşenur Şahin/ Aydın Kent Haber
İlginizi Çekebilir