© Aydın Kent Haber 2021

Sultanhisar Belediyesi'nden Merhum Başkan Ferdi Zeyrek İçin Lokma Hayrı

Sultanhisar Belediyesi'nden Merhum Başkan Ferdi Zeyrek İçin Lokma Hayrı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin merhum Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatı sonrası, sevenleri ve gönül birliği edenler tarafından anlamlı bir lokma hayrı gerçekleştirildi.

Atça Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen hayır etkinliğinde, dualar edilip lokmalar dağıtıldı.

Merhum Başkan Zeyrek’in hizmet anlayışı ve halkla iç içe yürüttüğü belediyecilik anlayışı, hem Manisa’da hem de Ege’nin birçok ilçesinde derin izler bırakmıştı. Onun anısını yaşatmak amacıyla düzenlenen bu etkinlik, Atçalı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya;

“Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Merhum Ferdi Zeyrek için Atça Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen lokma hayrına katıldık. Allah kabul etsin.

Ferdi Zeyrek’in topluma örnek olmuş bir yönetici olduğunu vurgulayarak, “Onun ismini yaşatmak ve dualarla anmak hepimizin görevidir,” dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER