Aydın
DOLAR32.3359
EURO35.1354
ALTIN2301.7
chp galip özel bozdoğan belediye başkan adayı

Nazilli Belediyesi 19 Mayıs’ı "Yeni Türkü ve Zakkum'la" kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli Belediyesi 19 Mayıs’ı "Yeni Türkü ve Zakkum'la" kutladı
Abone ol
Nazilli Belediyesi 19 Mayıs’ı "Yeni Türkü ve Zakkum'la" kutladı

Nazilli Belediyesi 19 Mayıs’ı "Yeni Türkü ve Zakkum'la" kutladı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Nazilli Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Yeni Türkü ve Zakkum" grubunun konseriyle kutlandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 103'üncü yıldönümü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Nazilli'de gündüz yapılan tören ve yürüyüşün ardından akşam da konserle kutlandı. Nazilli Belediyesi önünde yüzlerce Nazilli'li genç konser heyecanını yaşadı.Yeni Türkü ve Zakkum’un sahne aldığı programı 27 bin kişi izledi. 

Sunuculuğunu Serdar Yıldırım’ın yaptığı programda lazer ve havai fişek gösterileri ile eşsiz anlar yaşandı. 

 

Konsere eşi Aslı Özcan ile katılan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, teşekkür konuşmasının ardından zeybek oyunu ile gençlerden büyük alkış aldı.

İlk olarak sahneye çıkan Yeni Türkü müzik grubu; Karanfil, Sezenler Olmuş, Çember, Telli Turnam, Aşk Yeniden gibi sevilen şarkılarını izleyicilerle birlikte söyledi. 

Kalabalığın ‘Zakkum’ tezahüratlarının ardından sahneye çıkan ünlü grubun solisti Yusuf Demirkol, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Nazilli’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. 

‘Ben Ne Yangınlar Gördüm, Hatıran Yeter, Anason, Al Gece Yarılarımı Benden ve Gidiyorum Yolcu Et’ şarkılarıyla gece geç saatlere kadar sahnede kalan Zakkum konseri ile etkinlik sona erdi. 

 Program da Başkan Özcan grup üyelerine çiçek takdim etti.

Başkan Özcan yaptığı konuşmada ;

"Çok değerli hemşerilerim genç arkadaşlarım bayramınız kutlu olsun Cumhuriyetimizin kuruluşunun ilk adımının atilisinin 103. Yıl dönümünde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum buraya gertirdiginiz sevgi coşku muhabbet için çok teşekkür ediyorum değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum bizleri 19 Mayıs ta daha da fazla costurduklari için kendilerine çok teşekkür ediyorum ekip arkadaşlarım bugün sizlere çok güzel bir program hazırladı sizler herşeyin en iyisine layıksiniz nazilli herşeyin en iyisine layık. Nazillimiz il olmayı hakediyor inşallah il olacaktır il olduğumuzda da böyle coşkuyla kutlayacağimiza inanıyorum bizim gemimiz bandırma vapuru o gemiyi hiç kimse batiramayacaktir bayramınız kutlu olsun" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli'de Türk Sanat Müziği ZiyafetiÖnceki Haber

Nazilli'de Türk Sanat Müziği Ziyafeti

Nazillili üreticilerden Başkan Özcan’a tam notSonraki Haber

Nazillili üreticilerden Başkan Özcan’a t...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar