Aydın
DOLAR42.2631
EURO49.0719
ALTIN5726.6

Nazilli Ticaret Odası’ndan geleneksel iftar yemeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli Ticaret Odası’ndan geleneksel iftar yemeği
Abone ol
Nazilli Ticaret Odası’ndan geleneksel iftar yemeği

Nazilli Ticaret Odası’nın toplu iftar yemeği geleneği bu yılda devam etti 

NTO'nun her yıl Ramazan ayında düzenlediği iftar programı bu yıl da Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Sosyal Tesisleri Gold Salonu’nda gerçekleşti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla iftara gelen bütün kadın misafirlere gül takdim edildi

 Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte misafirleri kapıda karşıladı.

Nazilli Ticaret Odası tarafından organize edilen iftar programına protokol ve oda üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Türk mutfağından geleneksel lezzetlerin sunulduğu ve her şeyin özenle hazırlandığı salonda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından ezan ile birlikte oruçlar açıldı.

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Nazilli İlçe Kaymakamı Huriye Kan, Nazilli Belediye Başkan Yardımcıları Selehattin Yılmaz ve Kadir Mutlu, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Refik Özsoy,siyasi partilerin ilçe başkanları, yöneticileri, il ve ilçe protokol üyeleri, oda üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan konuklarına katılımları için teşekkür ederek sohbet etti


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozdoğan’da kuraklık kriziÖnceki Haber

Bozdoğan’da kuraklık krizi

Didim Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalarla üreticilerin ulaşımını kolaylaştırdıSonraki Haber

Didim Belediyesi gerçekleştirdiği çalışm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar