Aydın’da 15 Temmuz’un 10. Yılı Hazırlıkları Masaya Yatırıldı
Aydın Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında düzenlenen koordinasyon toplantısında, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 10. yıl dönümü anma programları ele alındı.
Osman Varol başkanlığında, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 10. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilecek anma programlarına yönelik hazırlık ve koordinasyon toplantısı yapıldı.
Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, anma etkinliklerinin hazırlık süreci, program takvimi ile kurumlar arasındaki koordinasyon ve iş birliği çalışmaları ayrıntılı şekilde değerlendirildi.
Toplantıda konuşan Vali Dr. Osman Varol, 15 Temmuz ruhunun birlik ve beraberlik içerisinde yaşatılmasının ve gelecek nesillere aktarılmasının büyük önem taşıdığını belirtti. Varol, milletin demokrasiye ve millî iradeye sahip çıkarak yazdığı destanın 10. yıl dönümünde gerçekleştirilecek anma programlarının aynı ruh, birlik ve hassasiyetle hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
Toplantının sonunda Vali Varol, hazırlık çalışmalarına katkı sunan tüm kurum ve katılımcılara teşekkür ederek, anma programlarının Aydın’da anlam ve önemine uygun şekilde gerçekleştirileceğini ifade etti.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.