Aydın
22 Nisan, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    44.46
  • EURO
    51.26
  • ALTIN
    6418.2
  • BIST
    12.698
  • BTC
    66309.879$

Aydın’da halk sağlığı toplantıda değerlendirildi

Aydın’da halk sağlığı toplantıda değerlendirildi
Aydın’da halk sağlığı toplantıda değerlendirildi

Aydın’da halk sağlığı toplantıda değerlendirildi

 Aydın’da Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Erdoğan Öz başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Video konferans uygulaması üzerinden çevrim içi olarak düzenlenen toplantıya; Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcıları, Halk Sağlığı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanları, İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı, Destek Hizmetleri Başkanı ile Destek Hizmetleri ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcıları katılım sağladı. Toplantıda; birinci basamak sağlık hizmetleri kapsamında yürütülen çalışmalar, aile hekimliği uygulamaları ile Sağlıklı Hayat Merkezlerinde sunulan hizmetler ve ihtiyaçların ele alındığı toplantıda kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

Ayrıca, birinci basamak sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve etkin şekilde uygulanmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

iHA 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!