BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN EFELER’DE YOL YENİLEME ÇALIŞMASI
Çerçioğlu’nun öncülüğünde yatırımlarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Aydın BüyükşehirBelediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Efeler’de de yol yenileme çalışmalarına devam ediyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Efeler ilçesi Fidanlık Caddesi’nde kazı, kaldırım yenileme ve yağmur suyu hattı yapım çalışmalarını tamamlayarak asfalt serimine başladı. Asfalt seriminin ardından daha konforlu ve güvenli sürüş için çizgi ve logolama çalışmaları yapılacak cadde, yenilenen hali ile vatandaşların hizmetine sunulacak.
Aydın’ın her noktasında yol yenileme ve yapımçalışmaların süreceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Aydınımızın dört bir yanında yatırımlarımızı hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımıza her geçen gün bir yenisini ekliyor, kentimizin ulaşım altyapısının gücüne güç katıyoruz. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz”ifadelerini kullandı.
Çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Nuriye Yıldırım




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.