Reklamı Geç
Aydın
16 Temmuz, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    44.46
  • EURO
    51.26
  • ALTIN
    6418.2
  • BIST
    12.698
  • BTC
    66309.879$

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN SÖKE’DE ALTYAPI YATIRIMI

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN SÖKE’DE ALTYAPI YATIRIMI
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN SÖKE’DE ALTYAPI YATIRIMI

Çerçioğlu’nun çalışmalarıyla Aydın’ın tüm ilçelerinde sürdürülen altyapı yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen projeler ile kazanan Aydın ve Aydınlılar oluyor.

 

Planlı şekilde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Söke ilçesi Sarıkemer Mahallesi’nde başlatılan içme suyu terfi hattı yapım işi tamamlandı. Bölgeye uzun yıllar daha hizmet edecek bir altyapı kazandırılması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda 1680 metre uzunluğunda içme suyu hattının yapımı gerçekleştirildi. 8 milyon 500 bin Türk Lirası yatırım bedelli projenin tamamlanması ile birlikte bölgeye uzun yıllar daha hizmet edecek yeni bir altyapı kazandırıldı.

 

Aydın’ın tüm ilçelerinde yatırım ve projelerinin devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kentimizin dört bir yanında yatırımlarımızı yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizi hizmetlerimizle buluşturuyor, Aydınımız için çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın”ifadelerini kullandı.

 

 

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!