Başkan Çerçioğlu’nun dev ulaşım projesinde çalışmalar hız kesmiyor
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde hayata geçirilen ve kent ulaşımını önemli ölçüde rahatlatması hedeflenen Yeni Dörtyol Köprülü Kavşağı Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Kentin ulaşım altyapısını güçlendirecek proje kapsamında köprülü kavşak bölgesindeki tüm fore kazık imalatları tamamlanırken, zemin iyileştirme çalışmalarına da başlandı. Projede gerçekleştirilecek toplam 344 plastik destek kazığının 130’u tamamlanarak önemli bir aşama daha geride bırakıldı.
Çalışmaların sürdüğü bir diğer kritik nokta olan Tabakhane Köprüsünde ise toplam 78 fore kazığın 41’inin imalatı tamamlandı. Ekipler, projenin planlanan takvim doğrultusunda ilerlemesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kentin ulaşım konforunu artıracak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirterek, “Aydın’ımıza her alanda hizmet etmeye ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Kent trafiğine nefes aldırması beklenen Yeni Dörtyol Köprülü Kavşağı Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte ulaşımın daha güvenli, hızlı ve konforlu hale gelmesi hedefleniyor.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.