Aydın
09 Mart, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    44.07
  • EURO
    51.21
  • ALTIN
    7301.9
  • BIST
    12.793
  • BTC
    67180.879$

Başkan Ertuğrul Tetik: “Bir Yerde Hizmet Varsa Orada Cumhuriyet Halk Partisi Vardır”

Başkan Ertuğrul Tetik: “Bir Yerde Hizmet Varsa Orada Cumhuriyet Halk Partisi Vardır”
Başkan Ertuğrul Tetik: “Bir Yerde Hizmet Varsa Orada Cumhuriyet Halk Partisi Vardır”

Başkan Ertuğrul Tetik: “Bir Yerde Hizmet Varsa Orada Cumhuriyet Halk Partisi Vardır”

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı, siyaset ve yerel yönetim temsilcilerini aynı sofrada buluşturdu. Nazilli Belediyesi’ne ait Enver Yetkiner Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen program öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ertuğrul Tetik, hem birlik ve beraberlik mesajı verdi hem de Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde görüşülen konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İftar programına Evrim Karakoz, Hikmet Saatçı, Aslı Ökmen ile birlikte çok sayıda partili ve CHP’li belediye başkanı katıldı. Programda CHP’li belediye başkanlarının bir arada bulunmasının önemli olduğunu vurgulayan Başkan Tetik, birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Başkan Tetik konuşmasında, “CHP’li belediye başkanlarımızın hepsi burada. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gördüğünüz gibi belediye başkanlarımız, il başkanımız, ilçe başkanımız ve milletvekilimiz aramızda. Bu tablo bize şunu gösteriyor; biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak biriz, bütünüz. Giden gitti, kalanlar çok sağlam, kimse merak etmesin. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza en iyi hizmeti yaparak Cumhuriyet Halk Partisi’nin ne olduğunu tüm kadrolarımızla birlikte halkımıza göstereceğiz” dedi.

Başkan Tetik açıklamasında ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde görüşülen kredi konusuna da değindi. CHP’nin hizmete yönelik projelere her zaman destek verdiğini belirten Tetik, mecliste alınan kararların da bu anlayış doğrultusunda şekillendiğini ifade etti.

Kredi konusuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tetik, “Kasada iki milyar lira para var. Daha önce de üç milyar liralık krediye evet demişiz. Önce bu kaynakların kullanıldığını görelim, yapılan işleri görelim. Ondan sonra yeniden kredi talep edilirse değerlendiririz” diye konuştu.

CHP’nin hizmet odaklı bir anlayışla hareket ettiğini vurgulayan Tetik, “Bir yerde hizmet varsa orada Cumhuriyet Halk Partisi vardır. Milletvekillerimiz, il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, yöneticilerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Nazilli’ye yapılan hizmetler konusunda da değerlendirmelerde bulunan Başkan Tetik, Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerde bulunarak, “Lütfen gelsinler, Nazilli’ye büyükşehir ne yapmış, Nazilli Belediyesi ne yapmış bir görsünler” dedi.

Nuriye Yıldırım/ Aydın Kent Haber 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!