Başkan Özel’den Okullardaki Saldırılara Tepki: “Somut Adımlar Atılmalı”
Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta okullarda art arda yaşanan saldırıların ardından taziye mesajı yayımlayarak eğitim kurumlarındaki güvenlik zafiyetine dikkat çekti.
Yaşanan olayların toplumda derin üzüntü yarattığını belirten Başkan Özel, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Dün Şanlıurfa’da, bugün Kahramanmaraş’ta okullarımızda yaşanan menfur saldırılar hepimizi derinden sarsmıştır. Hayatını kaybeden öğretmenimize ve evlatlarımıza Allah’tan rahmet; yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ailelerine, yakınlarına ve tüm eğitim camiamıza başsağlığı temennilerimi iletiyorum.”
Eğitim kurumlarında güvenliğin sağlanmasının herkesin ortak sorumluluğu olduğunu vurgulayan Özel, yetkililere çağrıda bulunarak okullarda benzer olayların yaşanmaması için somut ve kalıcı adımlar atılması gerektiğini ifade etti.
Başkan Özel, mesajını “Çocuklarımızın güven içinde eğitim gördüğü, şiddetin son bulduğu bir Türkiye temennisiyle milletimizin başı sağ olsun” sözleriyle tamamladı.

Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.