Aydın
22 Nisan, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    44.46
  • EURO
    51.26
  • ALTIN
    6418.2
  • BIST
    12.698
  • BTC
    66309.879$

Buharkent’te 23 Nisan’da Başkanlık Koltuğu Çocuklara Emanet Edildi

Buharkent’te 23 Nisan’da Başkanlık Koltuğu Çocuklara Emanet Edildi
Buharkent’te 23 Nisan’da Başkanlık Koltuğu Çocuklara Emanet Edildi

Buharkent’te 23 Nisan’da Başkanlık Koltuğu Çocuklara Emanet Edildi


 

Aydın’ın Buharkent ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, başkanlık koltuğunu temsili olarak çocuklara devretti.


 

Başkan Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koltuğu geleceğin teminatı olarak gördüğü Masal Şan ve İdris Özgür Demirci’ye bıraktığını duyurdu. Çocukların heyecanı ve mutluluğu dikkat çekerken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.


 

Erol paylaşımında, çocukların söz sahibi olduğu bir gelecek için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Çünkü biliyoruz ki yarınlarımız, onların bugünden kurduğu hayallerle şekillenecek” ifadelerini kullandı.


 

23 Nisan’ın ruhuna uygun olarak gerçekleştirilen temsili devir teslimde, minik başkanlar da duygu ve düşüncelerini dile getirme fırsatı buldu.


 

Başkan Mehmet Erol, tüm çocukların bayramını kutlayarak sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek temennisinde bulundu.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!