Buharkent'te "Kentin Çocukları Turnuvaları" için başvuru süresi uzatıldı
Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenecek "Kentin Çocukları Turnuvaları" için başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu.
Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında gerçekleştirilecek turnuvalara katılmak isteyen çocuklar için başvuruların 6 Temmuz 2026 Pazartesi gününe kadar devam edeceği belirtildi.
Başvuru yapmak isteyen vatandaşların başvuru formunu belediyenin internet sitesinden indirerek doldurmalarının ardından, formu Buharkent Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerektiği ifade edildi.
Belediye yetkilileri, turnuvalarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 0 256 391 30 05 (Dahili 107) numaralı telefonu arayabileceklerini belirterek, tüm çocukları spor dolu organizasyona katılmaya davet etti.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.