Aydın
26 Mayıs, 2026, Salı
  • DOLAR
    44.46
  • EURO
    51.26
  • ALTIN
    6418.2
  • BIST
    12.698
  • BTC
    66309.879$

Didim'deki Barış Kafeler turizm sezonuna hazırlanıyor

Didim'deki Barış Kafeler turizm sezonuna hazırlanıyor
Didim'deki Barış Kafeler turizm sezonuna hazırlanıyor

Didim'deki Barış Kafeler turizm sezonuna hazırlanıyor

 Didim Belediyesi tarafından kentin dört bir yanında açılışı gerçekleştirilen Barış Kafeler'de turizm sezonu öncesi yenileme çalışmaları hız kazandı.

 

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın talimatı ile kentin dört bir noktasına açılan Barış Kafe şubeleri turizm sezonuna hazırlanıyor. Sezona sayılı günler kala harekete geçen Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Altınkum Mahallesi'nde bulunan Barış Kafe 1'de yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Didimli vatandaşların gözde mekanlarından olan Barış Kafeler de yerli ve yabancı turistlerin ziyareti öncesi başlatılan çalışmaların süreceği belirtildi.

Hava sıcaklığının 17 dereceye kadar yükseldiği kentte kendilerini Altınkum Sahili'ne atan Didimli vatandaşlar, günlerini Barış Kafe 1'de geçirmeyi tercih etti. Geniş yemek menüsü ve uygun fiyatlarıyla Didimlilerle buluşan Barış Kafe, vatandaşların ilgisiyle doldu taştı. (iHA)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!