Aydın
DOLAR42.2631
EURO49.0719
ALTIN5726.6

ADÜ’lü öğretim üyesine önemli görev

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADÜ’lü öğretim üyesine önemli görev
Abone ol
ADÜ’lü öğretim üyesine önemli görev

ADÜ’lü öğretim üyesine önemli görev

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Davutlar Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, dünyanın en büyük gastronomi topluluğu olan Dünya Şefler Birliği (Worldchefs) tarafından Türkiye Ülke Başkanı olarak görevlendirildi.

Bu önemli görev kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Sezgin’e; Türkiye adına Dünya Şefler Birliği’nin temsiliyeti, Worldchefs logosunun kullanımı, resmi milli takımın oluşturulması ve yönetilmesi gibi birçok yetki verildi. Söz konusu görev, Türk gastronomisinin uluslararası alandaki görünürlüğünü ve etkinliğini artırması açısından büyük önem taşıyor.

Daha önce ülkemizin ilk olimpiyat altın madalyalı şefi olma ünvanını kazanan Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, bu yeni göreviyle bir ilke daha imza atarak hem ADÜ’ye hem de Türkiye’ye uluslararası alanda önemli bir başarı kazandırdı.

iHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Özel: "Oda başkanları ve yönetimleriyle iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz"Önceki Haber

Başkan Özel: "Oda başkanları ve yönetiml...

Taziye evine yemek yaparken evini yakıyorduSonraki Haber

Taziye evine yemek yaparken evini yakıyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar