Aydın
DOLAR42.2631
EURO49.0719
ALTIN5726.6

AYESOB Başkanı Künkcü’den tüm esnafa hayati çağrı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AYESOB Başkanı Künkcü’den tüm esnafa hayati çağrı
Abone ol
AYESOB Başkanı Künkcü’den tüm esnafa hayati çağrı

AYESOB Başkanı Künkcü’den tüm esnafa hayati çağrı

 

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü, karaciğer yetmezliğiyle mücadele eden Aydınlı esnaf Muharrem Bayram için tüm esnaf camiasına ve duyarlı vatandaşlara çağrıda bulundu.

 

İncirliova ilçesinde doğramacılık mesleğini sürdüren, Çiçekçilik işletmecisi Ömrüye Bayram’ın eşi olan, evli ve iki çocuk babası 44 yaşındaki Muharrem Bayram’ın sağlık durumunun her geçen gün ağırlaştığı, acil olarak canlı karaciğer nakline ihtiyaç duyduğu öğrenildi. Bayram’ın tedavisi İzmir'de devam ediyor.

 

"Esnaf dayanışması gösterelim"

AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü, yaptığı açıklamada Aydın’da yaklaşık 50 bin esnafı temsil ettiklerini hatırlatarak, "Aydın esnafı bugüne kadar her zor durumda birlik ve beraberlik içinde hareket etmiştir. Bugün de bir esnaf kardeşimizin hayata tutunabilmesi için aynı duyarlılığı göstereceğimize inanıyorum. Muharrem Bayram kardeşimizin acil olarak canlı karaciğer donörüne ihtiyacı vardır. Uygun bir donör bulunması halinde bir can kurtulacak, iki evlat babasına kavuşacaktır. Tüm esnaf kardeşlerimizi ve hemşehrilerimizi bu hayati konuda destek olmaya davet ediyorum. Esnaf dayanışmasının bugün bir cana umut olmasını temenni ediyorum" dedi.

iHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sağanak yağış vurdu, araçlar suda mahsur kaldıÖnceki Haber

Sağanak yağış vurdu, araçlar suda mahsur...

Bozdoğan Belediyesi’nden Gönüllere Dokunan HizmetSonraki Haber

Bozdoğan Belediyesi’nden Gönüllere Dokun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar