Aydın
DOLAR32.3492
EURO34.7664
ALTIN2392.5

CHP'li Tetik'ten gövde gösterisi 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Tetik'ten gövde gösterisi 
Abone ol
CHP'li Tetik'ten gövde gösterisi 

CHP'li Tetik'ten gövde gösterisi 

Binlerce vatandaş katıldı 

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik, seçime saatler kala Uzun Çarşı’da esnaf ve vatandaşları selamladı. Tetik, çarşıda sloganlar eşliğinde yürürken, binlerce vatandaş yol boyunca alkışlarla destek oldu.  

Seçim yasaklarına saatler kala partiler son çalışmalarını yaparak oy saatini beklemeye başlayacak. Nazilli’de de CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik Uzun Çarşı’da son çalışmasını yaptı. Alkış ve sloganlar eşliğinde binlerce vatandaşla yürüyen Başkan adayı Tetik’e CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, meclis üyesi adaylar, CHP Nazilli ilçe Başkanı Aslıhan Ökmen ve yönetim kurulu ve partililer eşlik etti. Yol boyunca ilgiden yürümekte zorlanan Tetik, vatandaşları ve esnafları selamladı. Tetik ayrıca fotoğraf çekilmek isteyenleri kırmayarak hatıra fotoğrafı da çekildi. 

 

"DOKTOR ERTUĞRUL TETİK SİZİ KURTARACAK"

Parti binası önünden başlayan yürüyüş Uzun Çarşı ve belediye meydanında seçim çadırında sona erdi. Burada bir konuşma yapan Ertuğrul Tetik, "yepyeni, bir belediyecilik geliyor" diyerek, “Bu coşkuya görünce iyi ki belediye başkanı adayı olmuşum diyen Tetik, “Size söz veriyorum, bu sevgi ve ilgiye layık olacağım. Nazilli’ye yepyeni bir belediyecilik geliyor. Hepinizin katıldığı, bütün vatandaşların fikrinin belediyede olduğu bir başkanlık geliyor. Sosyal belediyecilik, bizim belediyeciliğimiz geliyor. 30 yıl sonra belediyeciliğin nasıl olduğunu herkese göstereceğiz. Herkes bunu görecek ve bir 30 yıl bizi bırakmayacaksınız. Herkes duysun artık Nazilli il olacak yalanlarıyla sizi kandırıp oylarınızı almaya çalışanlara inanmayın. Ayrıca hani nerede ucuzluklar, hani nerde halkımın refahı. Bizi seçin rahat rahat yaşayın diyorlardı. Bu mu sizin getireceğiniz refah. Bunların hepsini hep beraber değiştireceğiz. El ele mutlu bir Nazilli yapacağız. Aydın’da Özlem Çerçioğlu Nazilli’de de beni seçerek birlik beraberlik ve hizmeti hep beraber görelim. Yarın sandıklara sahip çıkma zamanı. Hepimiz çok emek sarf ettik. Yollarda vatandaşlarımız kurtar bizi doktorum diyorlar. Diyoruz ki doktor Ertuğrul Tetik sizi kurtaracak” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Halkın içinden, halkla iç içe’ bir aday!Önceki Haber

‘Halkın içinden, halkla iç içe’ bir aday...

Yan bakma kavgası, kanlı bittiSonraki Haber

Yan bakma kavgası, kanlı bitti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar