Aydın
DOLAR32.4177
EURO34.8423
ALTIN2400.4

 FETÖ üyelerinin yurt dışı planını polis engelledi 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 FETÖ üyelerinin yurt dışı planını polis engelledi 
Abone ol
 FETÖ üyelerinin yurt dışı planını polis engelledi 

                                     
 
 
   FETÖ üyelerinin yurt dışı planını polis engelledi 
   Yakalanan FETÖ şüphelileri ile organizatörler adliyeye sevk edildi   
 
   Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) 2 şahısla onların geçişini organize ettiği iddia edilen 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.  
  Edinilen bilgiye göre, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, FETÖ üyesi olduğu ileri sürülen 2 kişinin yasa dışı yollarla yurt dışına kaçacağını tespit etti. Harekete geçen ekipler, Fatih A. ve Yadigar G. isimli iki şüphelinin, Değirmendere Mahallesi'ndeki bir evde saklandığını tespit etti. Yapılan operasyon sonucunda 2 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Üst aramalarında ise yüklü miktarda döviz ve Türk Lirası çıktı. Gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Emniyette yapılan incelemede Fatih A.'nın 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan arandığı ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu, Yadigar G.'nin ise 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan hakkında işlem yapıldığı tespit edildi. 
  İddiaya göre emniyette ifadeleri alınan şüphelilerin kendilerini Özcan V. ve Mahmut T. isimli insan kaçakçıları ile irtibat kurduklarını itiraf ettiği öğrenildi. . Fatih A. ve Yadigar G.'yi yurt dışına kaçıracağı ileri Şüphelilerin ifadesinin ardından harekete geçen ekipler, Özcan V. ve Mahmut T.'yi Kuşadası sanayi sitesinde araç içerisinde yakaladılar. dışına kaçıracağı ileri sürülen 2 şahıs da emniyete götürüldü. Mahmut T.'nin 'göçmen kaçakçılığı yapmak" suçundan arandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 zanlı adliyeye sevk edildi. iha

                                         


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
   Meteoroloji Aydınlıları toz aşımı ve çamur yağışına karşı uyardı  Önceki Haber

   Meteoroloji Aydınlıları toz aşımı ve...

   Aydınlı kadın muhtardan anlamlı kampanya  Sonraki Haber

   Aydınlı kadın muhtardan anlamlı kampa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar