Aydın
DOLAR42.2631
EURO49.0719
ALTIN5726.6

Güvercinada’da deniz dibinden 1.5 ton atık çıkarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güvercinada’da deniz dibinden 1.5 ton atık çıkarıldı
Abone ol
Güvercinada’da deniz dibinden 1.5 ton atık çıkarıldı

Güvercinada’da deniz dibinden 1.5 ton atık çıkarıldı

Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında Kuşadası Güvercinada açıklarında deniz dibi temizliği gerçekleştirilirken, deniz dibinde 1.5 ton atık çıkarıldı.

Kaymakam İbrahim Keklik, Aydın Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Halit Ergin ile çeşitli kurumların katılım sağladığı etkinlikte, Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’na bağlı 8 dalgıç ve Aydın İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan 4 dalgıç görev aldı.

Yaklaşık iki saat süren temizlik çalışmasında deniz dibinden 1.500 kilogram atık çıkarıldı. Plastik, cam, metal ve çeşitli evsel atıklardan oluşan çöpler, ekipler tarafından teknelere alınarak karaya taşındı.

Yetkililer, denizlerin korunmasının yalnızca kurumların değil, tüm vatandaşların sorumluluğu olduğunu vurgulayarak, çevre bilincinin artırılması için benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Etkinlik, çevre kirliliğine karşı toplumsal duyarlılığı artırma amacıyla düzenlendi.

 

iHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sit alanında kazı yapan 4 kişi suçüstü yakalandıÖnceki Haber

Sit alanında kazı yapan 4 kişi suçüstü y...

Aydın'da KOM ekipleri kaçakçılığa geçit vermedi: 8 şüpheli yakalandıSonraki Haber

Aydın'da KOM ekipleri kaçakçılığa geçit...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar