Aydın
DOLAR42.2631
EURO49.0719
ALTIN5726.6

Minibüsüyle üç il gezip, ailesine bakıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minibüsüyle üç il gezip, ailesine bakıyor
Abone ol
Minibüsüyle üç il gezip, ailesine bakıyor

Minibüsüyle üç il gezip, ailesine bakıyor

 Aydın’da yaşayan 55 yaşındaki Ali Can, 12 yıldır minibüsüyle Ege’nin ilçe ve köylerini gezerek ürün satıyor, ailesinin geçimini sağlıyor.

 

Esnaflık yapan Ali Can, Acarlar halinde taze taze aldığı ürünleri minibüsünü yükleyip sabahtan yola koyuluyor. Aydın başta olmak üzere İzmir ve Muğla’nın ilçelerine, köylerine giden Can, o gün ne ürün aldı ise onun satışını yapıyor. Son günlerde taze mahsul sarımsak satışı yapan Can, Acarlar halinde her türlü ürünü bulabildiğini belirterek hal esnafından övgüyle bahsetti.

 

Can şöyle konuştu:

"Ben Aydınlıyım. Acarlar Hali’nden her türlü ürünü bulabiliyorum. Esnaf çok iyi, bize her türlü kolaylığı sağlıyorlar. Minibüsümle Aydın, İzmir ve Muğla’nın ilçe ve köylerini gezip satış yapıyorum. Pazarlara da çıkıyoruz. Allah’a şükür helalinden ekmek paramızı kazanıyoruz" dedi.

iHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiftçilerden hayvan üreticilerine kritik uyarı: "Elinizi Çabuk Tutun"Önceki Haber

Çiftçilerden hayvan üreticilerine kritik...

Didim’de pamuk zararlıları kontrol edildiSonraki Haber

Didim’de pamuk zararlıları kontrol edild...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar