Aydın
DOLAR32.334
EURO35.0886
ALTIN2296.2
chp galip özel bozdoğan belediye başkan adayı

Nazilli Belediyespor Olağanüstü Genel Kurulda Başkan Önal güven tazeledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli Belediyespor Olağanüstü Genel Kurulda Başkan Önal güven tazeledi
Abone ol
Nazilli Belediyespor Olağanüstü Genel Kurulda Başkan Önal güven tazeledi

Nazilli Belediyespor Olağanüstü Genel Kurulda Başkan Önal güven tazeledi

 TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Eşin Group Nazilli Belediyespor Olağanüstü Genel Kurulda kulüp Başkanı Ünal Önal güven tazeledi

Eşin Group Nazilli Belediyespor Derneği, gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. 7405 sayılı Spor Yasasına göre kulüp Dernek statüsünde çıkarak ‘Nazilli Belediye Spor Kulübü’ oldu. 

Eşin Group Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Ünal Önal ev sahipliğinde gerçekleşen ve Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Kürşat Engin Özcan ile üyelerin takip ettiği kongrede divan başkanlığını eski kulüp Başkanlarından Erdoğan Eker yaparken, katip üyelikleri de Naim Atmaca ve Hasan Güney yaptı. Divan Kurulu'nun oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Gündem dışı madde önergesi ile yönetim kurulunda yeniden seçime gidilerek yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

 

Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Kürşat Engin Özcan, yeni yönetime başarılar diledi. 

Olağanüstü kongrenin camiamıza hayırlı olmasını dileyen Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Bugün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulumuzun camiamıza ve Nazilli’mize hayırlı olmasını diliyorum. Nazilli Belediyespor sadece bir futbol kulübünden ibaret değil bünyesinde basketbol, voleybol, kadın futbol takımı, masa tenisi, salon sporları gibi birçok takım ve bireysel sportif faaliyeti yürütüyor. İnşallah hep birlikte el ele vererek daha güzel işlere imza atacağız” dedi. 

 

Kulüp Başkanı Ünal Önal, eski yönetime teşekkür etti

Bugüne kadar destek veren ve görev alan eski başkanlar başta olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür eden Kulüp Başkanı Ünal Önal da, “Bugün aramızda olan olmayan yaklaşık 1 senedir yürüttüğüm görevde beraber yol yürüdüğüm tüm yönetici arkadaşlarıma ve Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a çok teşekkür ederim. 26 Nisan 2022 yılında çıkan 7405 nolu spor yasasına göre kulübümüz dernek statüsünden çıkıp Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlandı. 

Kulübümüzün ismi ‘Nazilli Belediye Spor Kulübü’ olarak değiştirildi ve yeni bir seçime gidilerek yeni yönetim kurulumuz oluşturuldu. En kısa zamanda da görev dağılımımızı yaparak camiamız ile paylaşacağız. Herkes için hayırlı olsun. Bugüne kadar benimle görev yapan 32 yönetici arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Görev yaptığım 32 arkadaşıma çok teşekkür ederim. Bazıları bu listede olmayacaklar. Lütfen beni affetsinler. Bazen kişisel anlaşmazlıklar olabiliyor. Yönetimde bazı sıkıntılar olabiliyor. Buradaki tek hedefimiz, aktif üye sayısını arttırmak ve ekonomik katkıyı sağlamak. Ben her göreve razıyım. Bu kulübün ne kadar temiz ve iyi niyetli olduğunu gördüm. Çalışan 20’ye yakın personelimiz var. Hafta sonlarında Nazilli’ye maç izletmek istiyorlar. Emeği geçen tüm personellerimize, bize ekonomik destek sağlayan yöneticilerimize, aramızda olamayan Erkan arkadaşımıza, birimiz iyi polis birimiz kötü polis oldu. Çok teşekkür ediyorum kendisine. Artık geçmişe değil önümüze bakalım. Lütfen alınganlık yapmayalım. Bu kulübün herkese ihtiyacı var” dedi. 

 

Son dönemde altyapıdaki başarılara da dikkat çeken Başkan Ünal Önal, “Altyapıda bir hareket başlattık. Berkay’ı sattık. Önümüzdeki sezonda Furkan’ı ve alttan gelen çocuklarla değerlendiririz. Artık Nazilli bu işlerle anılıyor. U19 şampiyonluğu garantiledi U17 Play Off’u garantiledi. Altyapımıza destek olalım” diye konuştu

 

Siyah beyazlılarda yönetim değişikliğine de gidildi. Yeni yönetim, 44 kişiden oluştu. 

Nazilli Belediyespor Spor Kulübünün yönetiminde ise şu isimler yer aldı. 

Yönetim kurulu üyeleri:

Ünal Önal, Ali Ertürk, Erol Karakuş, Uygar Karadayı, Taner Sayın, Recep Kutlu, Ercan Sarıot, Fahrettin Demirağ, Gökhan Çamurcu, Ali Gürbüz, Fatih Kahyaoğlu, Hüseyin Tosun, Ozan Şahin, Yaşar Taşçı, Rıdvan Çetiner, Muhammed Güzel, Faruk Kutlu, Hakan Şengel, Abdullah Karaefe, Öğünç Tokgöz, Ali Gölgesiz, Yakup Polat, Mehmet Eren, Oktay Asuman, Recep Sakarya, Haluk Volaka, Murat Şen, Kadir Kabak, Semih Sezer, Yüksel Deniz, Ümit Özmen, Baskın Aksoy, Adnan Aktolun, Naim Atmaca, Muhammed Mustafa Eren, Eyüp Kara, Yakup Gün, Ufuk Özder, Ramazan Gençler, Mirzaali Öner Pamuk, Onur Taşkoparan, Mustafa Selek, Oğuzhan İzgü, Mustafa Tanrıkulu. 

Denetleme kurulu üyeleri: Durmuş Tobal, Cavit Yılmaz, İbrahim Özkan

Yeni göreve gelen yönetim kurulu üyeleri önümüzdeki günlerde yapacakları ilk toplantıda görev bölümü yapacaklar. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli’de uyuşturucu operasyonu Önceki Haber

Nazilli’de uyuşturucu operasyonu 

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı:1 ölüSonraki Haber

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı:1 ölü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar