Aydın
DOLAR32.5236
EURO34.5815
ALTIN2493.1

TRT YAPIMCISINDAN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TRT YAPIMCISINDAN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR
Abone ol
TRT YAPIMCISINDAN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR

TRT YAPIMCISINDAN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR

GÜLER AİLESİ’NİN YÜZÜ YILLAR SONRA YENİDEN GÜLDÜ

Nazilli Belediyesi, 3 nesildir genetik olarak geçiş yapan rahatsızlıklarından dolayı yürüyemeyen Güler ailesinin tüm ihtiyaçları karşıladı.

 

Nazilli Belediyesi’nin gıda yardımlarının dağıtımı esnasında belediye personeli tarafından tespit edilen Güler ailesinin yenilenen hayatlarıyla yüzleri yeniden güldü. 

BAŞKAN ÖZCAN YARDIM ELİNİ UZATTI

Genetik rahatsızlığa sahip anne ve 2 çocuğunun yaşadığı ailenin tespit edilmesinden sonra ihtiyaçlarının düzenli olarak karşılanması ve eksiklerinin giderilmesi için talimat veren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yeşilyurt Mahallesinde ikamet eden 68 yaşındaki Mecbure Güler, Kızı Şengül ve oğlu Metin Güler’e yardım elini uzattı. 

Bu süreç içerisinde Nazilli’ye gelen TRT “Ömür Dediğin” programının ekibi Mecbure Güler ile görüşerek ailenin sesini tüm Türkiye’ye duyurdu. 

 

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan eşliğinde ailenin evini ziyaret eden ekip, 257. bölümün çekimlerini aileyle gerçekleştirdi.

Ailenin tüm ihtiyaçlarının rutin olarak karşılanmaya devam edeceğinin altını çizen Özcan; “Biz zor günler için buradayız ve her zaman varız. Ailemiz için tüm kurumlarımızla birlikte onların yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yürüyemeyen ve evde sürünerek hareket etmek zorunda olan ailenin kendisinden talep ettiği ev içi tadilat çalışmalarını da ivedilikle gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Özcan, gıda ve yakacak yardımlarının süreceğini belirtti. 

HAYIRSEVERLER YARDIMLARINI ULAŞTIRDI

Ömür Dediğin programının 257. bölümünün yayınlanmasının ardından birçok hayırsever vatandaşın aileye yardımlarını ulaştırdığını belirten Yapımcı& Yönetmen Zeliha İlhan Doymuş; “Mecbure teyzemizin evini hep birlikte ziyaret ettik. İlk gördüğümüz ev ile şimdiki ev arasında o kadar fark vardı ki. Onu görmemek mümkün değil. Hem onların heyecanı ve sevgisi hem o evlerinin güzelliği paha biçilemezdi. Yardım eden herkese çok teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımızın o günden bugüne devam eden tüm desteği için de teşekkür ediyoruz. Çok sağ olsun” sözlerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden kurban uyarısıÖnceki Haber

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden k...

İncir ağaçlarında 'teke böceği' alarmıSonraki Haber

İncir ağaçlarında 'teke böceği' alarmı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar