Aydın
07 Mayıs, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    44.46
  • EURO
    51.26
  • ALTIN
    6418.2
  • BIST
    12.698
  • BTC
    66309.879$

NAFAD VE GENÇLİK MECLİSİ SAHADA

NAFAD VE GENÇLİK MECLİSİ SAHADA
NAFAD VE GENÇLİK MECLİSİ SAHADA

NAFAD VE GENÇLİK MECLİSİ SAHADA


Nazilli Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren NAFAD (Nazilli Afet ve Acil Durum Birimi) tarafından İlk Yardım ve Trafik Haftası kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda açılan ilk yardım standı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Etkinlikte vatandaşlara temel ilk yardım uygulamaları, trafik güvenliği ve acil durumlarda doğru müdahale yöntemleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Uygulamalı eğitimlerin de gerçekleştirildiği stantta, afet ve acil durumlara karşı bilinç oluşturulması hedeflendi.

Aydın AFAD Müdürleri Murat Kent ve Sinan Can’ın da ziyaret ettiği standda, Nazilli Gençlik Meclisi de destek verdi.

Etkinlikte vatandaşlar, ilk yardım uygulamalarını yakından inceleme fırsatı buldu. NAFAD ekipleri gün boyunca hem teorik hem uygulamalı bilgiler aktarırken, trafik kurallarına uyulmasının önemine de vurgu yaptı.

Ekipler, toplumda afet farkındalığını artırmak ve doğru ilk yardım müdahalesini yaygınlaştırmak amacıyla benzer etkinliklerin sürdürüleceğini ifade etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!