Aydın
26 Mayıs, 2026, Salı
  • DOLAR
    44.46
  • EURO
    51.26
  • ALTIN
    6418.2
  • BIST
    12.698
  • BTC
    66309.879$

Nazilli’de 2 bin 500 çocuk tiyatro ile buluştu

Nazilli’de 2 bin 500 çocuk tiyatro ile buluştu
Nazilli’de 2 bin 500 çocuk tiyatro ile buluştu

Nazilli’de 2 bin 500 çocuk tiyatro ile buluştu

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ikinci dönem ara tatiline giren öğrenciler için tiyatro programı hazırlayan Nazilli Belediyesi, 2 bin 500 çocuğu tiyatro ile buluşturdu. 

Nazilli Belediyesi tarafından Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen tiyatro etkinlikleri sona erdi.

Program kapsamında Türkiye’nin tanınmış simalarından yetenekli Sinema Oyuncusu Gülnihal Demir, Nuri Yiğit ve Zafer Kaya’nın yer aldığı müzikli danslı çocuk oyunu Arkadaşım Ben Geldim ve Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun en güzel örneklerinden olan Karagöz’ün Cehaleti, 3 gün boyunca çocuklar için sahnelendi.

 

Katılımlarından dolayı tüm öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Sizlerle birlikte olmayı çok özlemişiz. Pandemiden dolayı birçok etkinliğimizi ertelemek zorunda kalmıştık. Geleceğimizin mimarı olan sizleri bu tür programlarla buluşturuyor olmaktan dolayı ayrıca mutluyuz. Değerli oyuncularımıza da Nazillimize teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 3 gün boyunca salonumuz doluydu. Değerli sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde yepyeni etkinliklerle halkımızı buluşturmaya devam edeceğiz ” diye konuştu. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!