
AYDIN’DA 80 YAŞ ÜSTÜ VE YATAĞA BAĞIMLI HASTALAR İÇİN E-RAPOR SÜRECİ MASAYA YATIRILDI
Bahattin Albayrak / Nazilli – Aydın
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, 80 yaş üstü ve/veya yatağa bağımlı hastaların sağlık raporlarının yenilenmesi ve e-Rapor sürecine ilişkin kapsamlı bir toplantıya ev sahipliği yaptı.
Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz başkanlığında düzenlenen toplantı, video konferans yöntemiyle çevrim içi olarak gerçekleştirildi.
Toplantıya, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Evde Sağlık Koordinasyon Merkezi birim sorumluları katılım sağladı.
Görüşmelerde, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden yürütülen ‘rapor yenileme’ süreçlerinin yanı sıra, engelli sağlık kurulu raporları ve ilaç raporlarının yenilenme planlamaları ele alındı. Ayrıca, 80 yaş üstü ve/veya yatağa bağımlı hastalara yönelik evde sağlık hizmetleri ile e-Rapor sisteminin entegrasyonu da değerlendirildi.
Katılımcılar, sağlık hizmetlerinin daha etkin sunulması amacıyla süreçte karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Toplantı sonunda, sağlık hizmetlerinin verimliliğini artırmaya yönelik yeni adımların atılması yönünde görüş birliğine varıldı.

































Yorum Yazın