Aydın
DOLAR42.2631
EURO49.0719
ALTIN5726.6

CHP’li Süleyman Bülbül’den JES Tepkisi: “Aydın’ın Toprakları Rant Uğruna Feda Edilemez!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Süleyman Bülbül’den JES Tepkisi: “Aydın’ın Toprakları Rant Uğruna Feda Edilemez!”
Abone ol
CHP’li Süleyman Bülbül’den JES Tepkisi: “Aydın’ın Toprakları Rant Uğruna Feda Edilemez!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın Germencik’te yapılması planlanan üç yeni Jeotermal Enerji Santrali (JES) projesine sert tepki gösterdi.

Bülbül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Birinci sınıf tarım topraklarımız ne JES’e ne GES’e feda edilemez!” dedi.

 

CHP’li Süleyman Bülbül, Germencik’te düzenlenen ve halkın yoğun katılım gösterdiği bilgilendirme toplantısına katılarak bölgede planlanan JES projelerine karşı tepkisini dile getirdi. Paylaşımında, “İncirimizin, zeytinimizin, tarımsal mirasımızın yetiştiği bu bereketli topraklarda bir JES daha istemiyoruz,” sözlerine yer veren Bülbül, projelerin Anayasa’ya ve doğaya aykırı olduğunu vurguladı.

 

“Mücadelemiz Sürecek”

Toplantıya, Aydın Baro Başkanı Utku Devrim Barış Arslan, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Efes Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Bilgi Şimşek ve Efes Selçuk Kent Konseyi Başkanı Güllü Çetintürk de katıldı. CHP’li Bülbül, bu isimlerle birlikte halkın yanında olduğunu belirterek, “Bu mücadele sadece Aydın’ın değil, Türkiye’nin geleceği içindir. Mücadelemiz sürecek!” ifadeleriyle kararlılık mesajı verdi.


 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Polis eşi tarafından uykuda öldürülen anne ve 2 çocuğu son yolculuğuna uğurlandıÖnceki Haber

Polis eşi tarafından uykuda öldürülen an...

Paramparça olan motosikletin sürücüsü hatsaneye kaldırıldıSonraki Haber

Paramparça olan motosikletin sürücüsü ha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar